Konferenshotellet Imperial Hotel

Köpenhamns mest centrala konferenshotell

Letar du efter den perfekta platsen för ett möte? Boka ditt möte på konferenshotellet Imperial Hotel i hjärtat av Köpenhamn som kan erbjuda eleganta och professionella möteslokaler för möten med upp till 200 deltagare. Imperial Hotel har det perfekta läget med bara några minuters promenadväg till Köpenhamns centralstation, Rådhuspladsen och stadens livliga caféliv. Läs mer om hotellets konferensanläggningar här på sidan.

Ha ert möte i en elegant och smakfull miljö

Imperial är ett elegant och stilfullt hotell som kännetecknas av sitt genomgående tema med konst och dansk design, och här finns till exempel en hel våning som uppkallats efter den danske möbeldesignern Børge Mogensen. Hotellet byggdes under 1950-talet och helrenoverades för bara några år sedan. Det är nu såväl modernt som elegant, och gratis internet finns i hela huset. När det gäller Imperial Hotels mötesresurser kan hotellet erbjuda hög service och ytterst professionell personal som tar hand om allt det praktiska. Imperial Hotel har 8 möteslokaler som rymmer mellan 27 och 68 personer. Alla möteslokaler har air cooling, ergonomiska stolar och naturligt dagsljus, och hotellet erbjuder också förplägnad som passar ditt arrangemang perfekt.

Mötespaket och förplägnad

Möteslokalerna på Imperial Hotel kan hyras mellan kl. 8:00–17:00 och 17:00–01:00. Ska ni ordna ett dagsmöte kan vi erbjuda ett mötespaket där bland annat frukostbuffé, läcker lunch i hotellets restaurang samt eftermiddagsbuffé ingår. Dessutom kommer det att finnas kaffe/te, isvatten och frukt i lokalen hela dagen. Under heldagsmöte kan vi utöver det som ingår i ett dagsmötespaket även erbjuda en läcker 3-rättersmeny med kaffe i vår trevliga restaurang. Kontakta oss och få mer information på telefon +45 33 12 8000 eller via e-post: imperialhotel@arp-hansen.dk