Minisemester i Köpenhamn

Åk på mysig minisemester i Köpenhamn!

Genom sin överskådliga storlek är Köpenhamn det perfekta målet för en minisemester. Staden är full av liv, och här finns mängder av upplevelser för både små och stora. Välj att bo på det eleganta och centralt belägna Imperial Hotel, som med sina ljusa och inbjudande rum och sitt läge med bara några minuters promenad till Rådhuspladsen i Köpenhamn, garanterar att du får en oförglömlig Köpenhamnsvistelse.

Sommarlov i Köpenhamn

Sommaren i Köpenhamn är något alldeles särskilt. Ljusa nätter, långa dagar och solsken kastar ett särskilt skimmer över staden, och även om den helt klart är värd ett besök under andra årstider är det ändå något alldeles särskilt med att uppleva Köpenhamn under sommaren. Välj någon av stadens gröna parker för en picknick, åk på en kanalrundtur för att se staden från vattnet eller prova på ett av hamnbaden och ta ett dopp i Köpenhamns hamn. Många av stadens caféer och restauranger har uteserveringar under sommaren, så där hittar du många möjligheter att studera det köpenhamnska stadslivet över en kall öl eller läsk och en läcker lunch.

Boka din minisemester på Imperial Hotel

Imperial Hotel är ett utmärkt val om du vill ha en minisemester i Köpenhamn. Hotellets mycket centrala läge gör att du aldrig har långt till de spännande upplevelser Köpenhamn har att erbjuda, och det är ju en särskilt viktig aspekt om du bara är i staden under ett par dagar eller en långhelg. Utnyttja vårt populära minisemesterpaket och bo upp till fyra personer på rummet (två vuxna och två barn) för 1665# DKK. Boka direkt här på sidan alternativt kontakta oss på tel. +45 3312 8000 eller genom att mejla till imperialhotel@arp-hansen.dk om du vill ha mer information.