Imperial Hotel

Tradition möter förnyelse och en internationell atmosfär i hjärtat av Köpenhamn.

Photo by: jarmoluk | Source: Pixabay
Q Park

Q Park är ett av Danmarks största parkeringsföretag. Företaget har tretton parkeringsanläggningar runt omkring i Köpenhamn där du tryggt kan parkera din bil om du istället vill uppleva det vackra Köpenhamn till fots.

Parkering

Att leta parkering i Köpenhamn kan ofta kännas som ett hopplöst projekt. Vi har velat underlätta detta för dig och därför listat de bästa parkeringsalternativen för din vistelse så att du smidigt kan hitta en plats nära hotellet.

Parkeringshus

På Imperial Hotel har vi möjlighet att erbjuda våra gäster parkering i Steel House Copenhagens parkeringsgarage som ligger 110 meter från Imperial Hotel.

Parkeringsgaraget drivs av Q-Park och infarten ligger på Nyrupsgade 36–38, 1602 Köpenhamn V. Observera att frihöjden i parkeringsgaraget är 2,15 m.

Pris:   per dygn

Så här fungerar parkeringen:

  1. Vid ankomst till Imperial Hotel registreras du i receptionen där du tilldelas parkering och du guidas sedan till parkeringshuset.
  2. Därefter får du ett sms med ett nummer som du ska ringa när du stannar med bilen framför porten till parkeringsgaraget.
  3. Porten öppnas automatiskt när du ringer till numret och detta nummer gäller under hela din vistelse om du har köpt till detta.

Observera att du kan köra in och ut vid behov under vistelsen. Vi kan dock inte garantera att det finns lediga platser om du väljer att lämna parkeringsgaraget. Skulle parkeringsgaraget vara fullt när du återvänder och du redan har betalat för parkeringen, kommer vi självklart att betala tillbaka beloppet för de återstående dagarna.

Obs! Med förbehåll för prisändringar hos Q-Park.

Det går inte att ladda elbilar i parkeringshuset.

Laddning av elbil på gatan

Kommer du med elbil? Misströsta inte! I området runt hotellet finns många goda alternativ för laddning av elbilar eller plugin-hybrider.

På följande platser runt hotellet kan du hitta laddstolpar:

  • Vester Søgade: 3 laddstolpar med 6 platser
  • Vester Farimagsgade: 3 laddstolpar med 6 platser (strax framför Mercur Hotel)
  • Herholdtsgade: 3 laddstolpar med 6 platser (framför Steel House)
  • Herholdtsgade: 2 laddstolpar med 4 platser (på baksidan av Imperial Hotel)

Få upp till 10 % rabat som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner