Möten och konferenser

Ett modernt konferenshotell

På Imperial Hotel gör vi det enkelt för dig att anordna möten och konferenser i Köpenhamn. Både vad gäller läge, faciliteter och atmosfär. Med en internationell prägel i bästa Mad Men-anda och ett av stadens mest centrala lägen precis vid Vesterport Station har vi allt du kan förvänta dig av ett modernt konferenshotell.

Vi erbjuder flera välutrustade konferenslokaler i olika storlekar – samtliga med massor av dagsljus, luftkonditionering och modern AV-utrustning. Med plats för upp till 200 personer. Vårt proffsiga team är redo att hjälpa dig både med mötespaket och skräddarsydda lösningar, och vi har även en härlig restaurang där ni kan skämma bort smaklökarna med italienska rätter.

Kort sagt: Du planerar vad mötet ska innehålla, vi tar hand om resten!

Kapacitetsöversikt

Få överblick över de många mötesmöjligheterna på Imperial Hotel.

Ladda ner kapacitetsöversikt

Mer centralt än så kan du inte få det.

Vi vet att tillgänglighet är a och o vid planeringen av möten och event. Med vårt centrala läge i Köpenhamn hittar du både Vesterport Station, Tivoli, Strøget, Rådhuspladsen och centralstationen runt hörnet. Det är även lätt att hitta parkering.

Många års expertis

På Imperial Hotel har vi många års erfarenhet av mötesplanering och är ett starkt team av mötesexperter som är redo att göra ditt event till något utöver det vanliga.

Vi får dig att känna dig speciell och är med dig från början till slut – du är med andra ord i trygga händer.

Godsaker från det italienska köket

Gör mötesupplevelsen extra unik med inspirerande matupplevelser på Ristorante L’Appetito – vår populära restaurang är redo att servera italienska delikatesser. Perfekt för lunchpausen eller avslutande middag som avrundning på en inspirerande mötesdag.

Vi hjälper till med det tekniska

Är du inte heller något it-geni? Oroa dig inte, vi har alltid en medarbetare på plats redo att hjälpa till med AV-utrustningen. Föredrar du att komma förbi före mötet för att testa att allt fungerar går även det bra.


Behöver du hjälp?

Behöver du inspiration till ditt nästa möte, vill du veta mer om våra färdiga mötespaket eller ska vi skräddarsy ett möte som passar just era behov? Vårt konferensteam står redo att hjälpa till!

Kontakta oss

+45 3312 8000
Vester Farimagsgade 9,
1606 Köpenhamn V, Danmark

Skicka e-postmeddelande

Få upp till 10 % rabat som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner