Hotellerbjudande hos Imperial Hotel

Letar du efter ett bra hotellerbjudande i Köpenhamn?

Köpenhamn är en härlig stad året runt, men kan vara dyr att besöka. Arp-Hansen kan dock komma med ett bra hotellerbjudande till dig på ett av våra fina hotell i Köpenhamn. Välj till exempel att bo på det otroligt centralt belägna Imperial Hotel, som ligger bara 5 minuters promenadväg från Rådhuspladsen i Köpenhamn. Läs mer om våra bra erbjudanden här på sidan och boka din hotellvistelse online.

Imperial Hotel – ett centralt designhotell

Imperial Hotel är ett härligt 4-stjärnigt hotell i hjärtat av Köpenhamn. Från hotellet tar det bara några få minuter att promenera till Tivoli, Rådhuspladsen eller Strøget, och du hittar mängder av restauranger och caféer i området. Hotellet byggdes 1958 och helrenoverades 2007 då inte bara alla rummen gjordes toppmoderna, utan även lobby och restaurang moderniserades. Imperial Hotel är ett hotell där konst och design står i centrum – redan i lobbyn hittar du modern konst på väggarna, och rummen är elegant inredda med strama linjer och charmiga möbler.

Bra hotellerbjudanden på Imperial Hotel

På Imperial Hotel har vi flera olika typer av erbjudanden – upplevelsepaket där exempelvis teaterbiljetter ingår, romantikpaketet ”Romantik för två” där cava och frukostbuffé ingår samt olika säsongsbetonade erbjudanden. Boka enkelt och bekvämt här på sidan redan idag och se fram emot att få uppleva det vackra och dynamiska Köpenhamn.