Conciergeservice

  • Bil- och cykeluthyrning
  • Restaurangupplevelser
  • Attraktioner och guide till Köpenhamn

Bil- och cykeluthyrning

På Imperial Hotel kan vi alltid hjälpa till med uthyrning av bilar och cyklar. Behöver du ha tillgång till bil under din vistelse hos oss hjälper vi gärna till att boka en hyrbil. Kontakta receptionen så tar vi hand om det hela åt dig. Vill man däremot cykla runt i staden har vi egna cyklar som går att hyra för en dag. Det kostar   per dag, och om man så vill medföljer även cykelhjälm och belysning för ökad säkerhet.

Restaurang och bar

Om du inte vet var du vill gå och äta under ditt besök på Imperial Hotel kan vi hjälpa dig. Kontakta hotellets reception, så kan vår kompetenta personal guida dig till många spännande och välgömda matställen. Vi hjälper naturligtvis till med att boka bord och att visa placering på kartan.

Om du är mer sugen på nattlivet och ett par drinkar ute på stan är vi lika väl förberedda. Kontakta hotellets reception för förslag på ett brett urval av cocktailbarer och nattklubbar.

Attraktioner och guide till Köpenhamn

Köpenhamn är full av attraktioner och speciella ställen som bara måste upplevas. Om du tvekar om vad du verkligen inte får missa, eller inte vet var de ligger, får du gärna kontakta vår reception. Här finns vår mycket serviceinriktade personal, redo med kartor, instruktioner och goda råd.

Få upp till 10 % rabat som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner