Hotell i Köpenhamns centrum

Letar du efter ett hotell i Köpenhamns centrum?

Arp-Hansen Hotel Group har 10 eleganta hotell i centrala Köpenhamn och ett hotell ca 8 km norr om Köpenhamn i det vackra och fridfulla Gentofte. Alla Arp-Hansens hotell erbjuder god service och vackra rum. Varje enskilt hotell är unikt inrett med blick för detaljer och hänsyn till hotellets läge och närmiljö. Välj till exempel det eleganta 4-stjärniga Imperial Hotel, mer centralt går det inte att bo i Köpenhamn. Läs mer här på sidan.

Imperial Hotel – ett bra hotell i centrala Köpenhamn

Imperial Hotel är ett av Arp-Hansen Hotel Groups allra mest centralt belägna hotell. Hotellet ligger ett par minuters promenadväg från Rådhuspladsen i Köpenhamn, Tivoli och shoppinggatan Strøget. Området närmast Rådhuspladsen är fyllt av restauranger och caféer, och i synnerhet parallellgatan till Strøget – Strædet – är ett populärt ställe för att ta sig en matbit eller fika. När du bor på Imperial Hotel bor du nära inpå allt Köpenhamn har att erbjuda, och vår kompetenta personal gör sitt till för att försäkra dig om en oförglömlig vistelse. Imperial Hotel har 304 rum som alla moderniserades 2007 och är nu ljust och läckert inredda med fokus på dansk design. Hotellet har också en charmig lobby och en härlig frukostrestaurang där gästerna kan avnjuta dagens viktigaste måltid innan de ger sig iväg ut i staden.

Boka boende på Imperial Hotel

Imperial Hotel är det givna valet om du vill bo på hotell i centrala Köpenhamn. Oberoende av om du reser ensam, med en partner och/eller med barn kan du få en hotellvistelse som passar perfekt dina behov på Imperial Hotel. Boka direkt här på sidan eller kontakta oss på telefon +45 3312 8000 eller via e-post: imperialhotel@arp-hansen.dk om du vill ha mer information.

Få upp till 10 % rabat som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner