Kvarglömda effekter

Har du råkat glömma kvar något under din vistelse på Imperial Hotel? Fyll i så fall i formuläret nedan.

Beskriv det föremål du glömt så exakt som möjligt, och ange på vilken plats du tror att du glömde det (om det var i ett av våra rum ska även rumsnummer anges). Det är också viktigt att du anger vilket datum som föremålet kan ha glömts kvar.

Vi kontaktar dig och berättar om vi har hittat föremålet eller inte. Om vi hittar ditt borttappade föremål kommer vi överens om hur resten ska ordna sig.

Värdesaker som pengar, värdepapper, extra värdefulla smycken och liknande skickas till Köpenhamnspolisens hittegodsavdelning. Annat hittegods förvarar vi i upp till 30 dagar innan vi skickar det vidare till Köpenhamnspolisens hittegodsavdelning. Kontaktar du oss först därefter hänvisar vi dig till Köpenhamnspolisens hittegodsavdelning.

Obs! Imperial Hotel ansvarar inte för kvarglömda föremål, och vi kan inte garantera att det du har glömt under din vistelse återfinns.

Mottagaren betalar, oberoende av vald fraktmetod. Imperial Hotel ansvarar inte för försändelsen eller eventuella problem i samband med den.