Lyxhotell Imperial

Läckert lyxhotell i Köpenhamn

Med Arp-Hansen Hotel Group kan du bo mitt i Köpenhamn på ett 4-stjärnigt lyxhotell och få uppleva service och komfort utöver det vanliga. Imperial Hotel är ett elegant och lyxigt hotell som ligger några få minuters promenadvåg från Rådhuspladsen, Tivoli och Strøget, så att du verkligen finns där allt sker. Hotellet har dessutom en härlig restaurang, L'Appetito, med allt som ett spännande och internationellt kök har att erbjuda. Läs mer om Imperial Hotel här på sidan och boka rum online.

Lyxhotell med fokus på design

Modern design och traditionell arkitektur är kännetecknande för lyxhotellet Imperial Hotel. Hotellet byggdes under 1950-talet med helrenoverades senast 2007 och har nu en läcker och modern framtoning med en gästvänlig lobby där konsten står i fokus. I lobbyn finns också en mysig gillestuga där man kan slappna av med en tidning eller tidskrift. Rummen på Imperial Hotel är präglade av den typiska skandinaviska designen med rena linjer, och dessutom finns air cooling och gratis internet på alla rum.

Din vistelse på Imperial Hotel

Det går enkelt och snabbt att boka rum på Imperial Hotel direkt online. Allt du behöver göra är att välja de dagar du vill övernatta på hotellet i onlinekalendern och sedan ange vilken typ av rum du vill ha. Boka online redan i dag, eller kontakta oss på tel. +45 3312 8000 eller imperialhotel@arp-hansen.dk för mer information.

Få upp till 10 % rabat som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner