Minisemester i Köpenhamn

För 2 personer eller hela familjen – med eller utan RESTAURANGVOUCHER

Det finns vintersemestrar, påsksemestrar, pingstsemestrar, sommarsemestrar, weekendsemestrar … Ja, semestrar finns det många av och här lägger vi även till minisemester på listan. 

Boka en minisemester för 2 eller hela familjen och få tid att umgås, ladda batterierna och ägna er åt sightseeing i spännande Köpenhamn. Du kan boka din minisemester med eller utan RESTAURANGVOUCHER. En RESTAURANGVOUCHER är ett värdebevis du kan använda till mat och dryck på hotellet (läs mer om detta längre ner på sidan.

Välj mellan 2 varianter av minisemester

Minisemester inkl. RESTAURANGVOUCHER

  • Övernattning (min. 2 nätter)
  • Frukost
  • En RESTAURANGVOUCHER per natt. Beloppet på din RESTAURANGVOUCHER kommer att ha ett värde som motsvarar vem som är gäst:  /natt och vuxen och  /natt och barn (0–11 år).
från  

Minisemester

  • Övernattning (min. 2 nätter) 
  • Frukost
från  

Boka till exempel erbjudandet för 2 vuxna och 2 barn (under 11 år), och få en RESTAURANGVOUCHER med ett värde på   per natt.

Erbjudandet gäller när du bokar minst 2 nätter. Minisemester kan bokas året om.

Reser ni hela familjen så har våra familjerum sängar för 3 personer. Men kan ni tänka er att sova tre i dubbelsängen går det bra att vara fyra personer på rummet – två vuxna och två barn under 11 år.


Minisemester inkl. RESTAURANGVOUCHER

från  

per dubbelrum och natt inkl. frukost.

Du kan utan avgift ändra din bokning eller avboka ditt rum fram till kl. 12.00 på ankomstdagen.

Unna er en minisemester med lite extra guldkant i Köpenhamn. Efter en (kanske) lång bilresa till hotellet eller en upplevelserik dag på stadens gator och gränder, kan det ibland kännas som något av en utmaning att bege sig ut och leta efter ett middagsställe. Det kan ju också vara så att ni vill avnjuta något gott att dricka i baren innan ni ska ut på stan. Oavsett vad så har vi tänkt på er. Därför får du i detta erbjudande en minisemester i Köpenhamn inkl. RESTAURANGVOUCHER, som du kan använda till mat och dryck på hotellet*. 

Du får en RESTAURANGVOUCHER per dag och väljer själv om du vill använda båda samtidigt eller en per dag samt vad du vill lägga dem på.

Du kan använda din RESTAURANGVOUCHER på*:

  • Följande restauranger (Murdoch’s Books & Ale, Tivoli Brasserie, The Harbour och L’Appetito)
  • Bar
  • Minibar
  • Roomservice

 
*Observera att det för närvarande råder vissa begränsningar på våra hotell. Vi hänvisar till de senast uppdaterade covid-19-restriktionerna som du hittar här. Det varierar vad det enskilda hotellet erbjuder i form av mat- och dryckesalternativ.

Hitta pris och datum för erbjudandet
"Minisemester inkl. RESTAURANGVOUCHER"

Sök nedan för att hitta det pris och datum som passar för just din vistelse.
OBS! Priserna är per rum och vistelse.


Minisemester för 2 eller hela familjen

från  

per dubbelrum och natt inkl. frukost.

Du kan utan avgift ändra din bokning eller avboka ditt rum fram till kl. 12.00 på ankomstdagen.

Med en hektisk vardag – som till på köpet har sett väldigt annorlunda ut det senaste året – så kan det vara väldigt välbehövligt att komma bort från ekorrhjulet och sina vanliga miljö. Unna er en minisemester, bara du och din bättre hälft eller ta med hela familjen på resan. Ta in på något av våra hotell i Köpenhamn och se fram mot några avkopplande och upplevelserika dagar.

Hitta pris och datum för erbjudandet
"Minisemester"

Sök nedan för att hitta det pris och datum som passar för just din vistelse.
OBS! Priserna är per rum och vistelse.


Säljvillkor

Erbjudandet avser ett begränsat antal rum och priset anges alltid per natt. Priset kan variera från dag till dag. Min. två nätter. Bokar du en minisemester för hela familjen (två vuxna och två barn), kommer det att finnas max en extrabädd per rum. Bokar du en minisemester för två är det inte möjligt att få någon extra bädd.

Covid-19-information och vad du kan förvänta dig när du besöker oss. Läs mer här.