Wallmans Dinnerparty

från  

pris per person och natt (i delat dubbelrum).

Wallmans – en kväll fylld med upplevelser

Fantastisk underhållning, 4-rättersmeny och nattklubb – under samma tak!

Vill du ha en utekväll i Köpenhamn? Då är Cirkusbygningen det perfekta valet. Wallmans levererar en makalös show, en härlig middag, fin stämning och en fest som varar ända fram på småtimmarna. Efter en härlig kväll med allt du kan önska dig är det kanske dags att övernatta på Imperial Hotel?

I erbjudandet ingår

  • Övernattning i något av våra härliga rum
  • Kall Cava som ger bra stämning
  • Spektakulär show
  • 4-rätters middag
  • Frukostbuffé med bland annat nybakat bröd, ägg och frukt

CAKE – Wallmans Dinnerparty

Show, middag & nattklubb

Förbered dig på en härlig kväll!

Gäster och recensenter jublar över Wallmans Dinnerparty CAKE och kallar det bland annat ”rena explosionen till underhållning” och ”en kaloribomb av fest och färger.”

Så vad väntar du på? Ta med vänner, familj och kollegor till ett fantastiskt party – mitt i hjärtat av Köpenhamn.

Se fram emot en överdådig show med musik av George Michael och Michael Jackson, ett häftigt liveband, förförisk dans och nervkittlande akrobatik.

Sväng höfterna till latinska rytmer under Miamis solnedgång, följ med på en rockig skogspromenad och njut av en färgstark och humoristisk undervattensresa genom Aquas största hits. Allt kulminerar i en guldskimrande final som samtidigt är startskottet för dansgolvet i Cirkusbygningens nattklubb.

Under kvällens lopp kommer du och ditt sällskap att serveras en läcker 4-rättersmiddag samtidigt som ni avnjuter kvällens många shownummer. Ett äkta festfyrverkeri utspelar sig i den stora cirkussalen!

Dags att fira födelsedag, bröllopsdag eller något helt annat? I vårt festliga festnummer överväldigar vår härliga värdinna Megan Moore kvällens hedersgäster med charm, humor och KAKA.

Välkommen till Köpenhamns största Dinnerparty!

Läs mer om showen, programmet och menyerna hos Wallmans.

Wallmans Dinnerparty är en internationell show som hålls på engelska och därför kan avnjutas av alla. Vi tar förbehåll för att artisterna kan skadas eller insjukna, vilket kan medföra ändringar i showens program och innehåll.

Program

Kl. 17.30: Dörrarna till Cirkusbygningen öppnas. Underhållning i foajén.

Kl. 17.50: Inta sittplatser. Du och ditt sällskap anvisas ett bord i Cirkussalen.

Kl. 18.00: Dinnerparty. 4-rättersmiddagen serveras och avnjuts under och mellan shownumren.

Kl. 23.00: Showen avslutas och partyt på nattklubben börjar (nattklubben öppnas för nya gäster kl. 23.30)

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i programmet.


Så här beställer du Wallmans Dinnerparty med övernattning

Det här paketet kan inte bokas online. Kontakta oss genom att ringa +45 3312 8000eller mejla tillimperialhotel@arp-hansen.dk.


Säljvillkor:

Erbjudandet gäller ett begränsat antal rum och priset anges alltid per person i delat dubbelrum per natt. Priset kan variera från dag till dag. Kan bokas senast 2 dagar före ankomst. Avbokning kan inte göras senare än 30 dagar före ankomst.

Det här paketet består av hotellvistelse och externa tjänster som hotellet förmedlar. Wallmans A/S är ansvarig avtalspart för uppfyllandet av den/de bokade externa tjänsterna. Alla frågor som gäller genomförandet av den externa delen av bokningen ska därför tas upp och lösas direkt med Wallmans A/S.

Få upp till 10 % rabat som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner