Pin it

Wallmans – en kväll fylld med upplevelser

Fantastisk underhållning, 4-rättersmeny och nattklubb
– under samma tak!

 


Vill du ha en utekväll i Köpenhamn? Då är Cirkusbygningen det perfekta valet. Wallmans levererar en makalös show, en härlig middag, fin stämning och en fest som varar ända fram på småtimmarna. Efter en härlig kväll med allt du kan önska dig är det kanske dags att övernatta på Imperial Hotel?

Pris per person i delat dubbelrum från DKK 1378,-
Det finns också möjlighet att till extra kostnad beställa enkelrum.

Erbjudandet omfattar:

  • Övernattning i något av våra härliga rum
  • Kall Cava som ger bra stämning
  • Spektakulär show
  • 4-rätters middag
  • Frukostbuffé med bland annat nybakat bröd, ägg och frukt

Försäljningsvillkor:

Erbjudandet avser ett begränsat antal rum och priset anges alltid per natt. Priset kan variera från dag till dag.

Under middagen i den eleganta cirkussalen får ni mer än en upplevelse

Förbered dig på en fantastisk resa i Wallmans Cirkusbygningen tillsammans med familj, vänner eller kollegor. Här kombineras en utsökt 4-rättersmiddag med storslagen underhållning i magisk miljö, och vi kan lova dig en perfekt totalupplevelse, som börjar redan vid ingången.

Showen FLASHBACK tar dig med på en resa genom ett universum fyllt av makalös musik, fantastiska uppträdanden, eld och svärd. Ni får en unik totalupplevelse vars like bara finns i världsstäder som Las Vegas, Berlin och Paris. Se fram emot en ojämförlig scenshow, glittrande kostymer och musik av de största stjärnorna som Shania Twain, Bruno Mars och Jennifer Lopez.

Njut av middagen samtidigt som ett pärlband av shownummer levereras. Det är paus mellan numren, så att ni hinner småprata med varandra och njuta av maten.

FLASHBACK är en internationell show* som hålls på engelska och kan uppskattas av alla. Du kommer också nära artisterna, eftersom de serverar vid borden och underhåller på scenen och från alla hörn i cirkussalen. Showen kulminerar i en hejdundrande final som får dansgolvet att explodera! Så startar stadens bästa fest på Köpenhamns största nattklubb!

Kom till Wallmans och följ med på en storslagen musikalisk och visuell resa som är en verklig sinnesfröjd!

Showen har föreställningar torsdag – lördag från 19 augusti 2016 till mitten av juni 2017.

Få mer information om showen på Wallmans hemsida

*Wallmans reserverar sig för att artisterna kan skadas eller insjukna, så att showens program och innehåll måste ändras.

Säsong:

21.08.2015 till 18.06.2016

Föreställningsdagar:

Torsdag till lördag

Klockslag:

Vardagar: 17:30–22:30
Helger: 17:30–22:30

Så beställer du Wallmans dinnershow med övernattning

Det här paketet kan inte beställas på nätet. Ring till oss på tel. 3312 8000 eller skicka e-post till imperialhotel@arp-hansen.dk.