Pin it
Wallmans Dinnershow
i Cirkusbygningen

Wallmans – en kväll fylld med upplevelser

Fantastisk underhållning, 4-rättersmeny och nattklubb
– under samma tak!

Vill du ha en utekväll i Köpenhamn? Då är Cirkusbygningen det perfekta valet. Wallmans levererar en makalös show, en härlig middag, fin stämning och en fest som varar ända fram på småtimmarna. Efter en härlig kväll med allt du kan önska dig är det kanske dags att övernatta på Imperial Hotel?

I erbjudandet ingår

Övernattning i något av våra härliga rum
Kall Cava som ger bra stämning
Spektakulär show
4-rätters middag
Frukostbuffé med bland annat nybakat bröd, ägg och frukt

 

från DKK 1378,-

Pris per person i delat dubbelrum
Det finns också möjlighet att till extra kostnad beställa enkelrum


Upplev en fantastisk show, fyrarättersmiddag & nattklubb i Cirkusbygningen.

Skäm bort dig själv och dina vänner eller familj med en storslagen upplevelse i Wallmans Cirkusbygningen, där mat, underhållning och magiska omgivningar förenas i perfekt harmoni. Njut av en utsökt fyrarätters middag samtidigt som vi serverar ett pärlband av fantastiska shownummer under Cirkussalens vackra kupol.

Det är paus mellan numren så att ni hinner småprata med varandra och njuta av alla intryck. Även under den här säsongen kommer artisterna att stå på scenen ena ögonblicket och servera vid borden nästa. Ni kommer helt nära och blir själva en del av helheten.

Showen ENTOURAGE inleds med ett storslaget rocknummer, och senare hyllar vi några av våra största och mest saknade stjärnor som George Michael och David Bowie i ett speciellt hyllningsnummer.

Följ med på en resa till förföriska Moulin Rouge med glittrande kostymer och överdådig scenografi och till H.C. Andersens sagolika värld som tolkas genom legendarisk dansk rockmusik.

Se fram emot en internationellt känd lindansare och se de prisbelönta Duo Creative som i år visar sin enorma styrka långt uppe under Cirkussalens kupol. Upplev också ett spännande cirkusnummer med legendariska Benny Schumann.

På Wallmans älskar vi att hylla livets speciella ögonblick och vi har ägnat ett shownummer åt att fira era bemärkelsedagar. Ni får stor portion humor, kärlek och fest.

Kvällen kulminerar i en storslagen final med ”The Queen of Pop”: Madonna. Det är omöjligt att sitta still, och innan du vet ordet av är festen i full gång på Köpenhamns största nattklubb.

Läs mer om showen, programmet och menyerna på Wallmans.

*Wallmans reserverar sig för att artisterna kan skadas eller insjukna, så att showens program och innehåll måste ändras.

Försäljningsvillkor:

Erbjudandet avser ett begränsat antal rum och priset anges alltid per natt. Priset kan variera från dag till dag.

Säsong:

21.08.2015 till 18.06.2016

Föreställningsdagar:

Torsdag till lördag

Klockslag:

Vardagar: 17:30–22:30
Helger: 17:30–22:30

Så beställer du Wallmans dinnershow med övernattning

Det här paketet kan inte beställas på nätet. Ring till oss på tel. 3312 8000 eller skicka e-post till imperialhotel@arp-hansen.dk.