Wallmans Dinnershow
i Cirkusbygningen

Wallmans – en kväll fylld med upplevelser

Fantastisk underhållning, 4-rättersmeny och nattklubb
– under samma tak!

Vill du ha en utekväll i Köpenhamn? Då är Cirkusbygningen det perfekta valet. Wallmans levererar en makalös show, en härlig middag, fin stämning och en fest som varar ända fram på småtimmarna. Efter en härlig kväll med allt du kan önska dig är det kanske dags att övernatta på Imperial Hotel?

I erbjudandet ingår

Övernattning i något av våra härliga rum
Kall Cava som ger bra stämning
Spektakulär show
4-rätters middag
Frukostbuffé med bland annat nybakat bröd, ägg och frukt

 

från DKK 1378,-

Pris per person i delat dubbelrum
Det finns också möjlighet att till extra kostnad beställa enkelrum


Ny säsong, ny show, ny fest: Carnival – stadens största dinnerparty!

Gör dig redo! Det går minst sagt livat till när stadens största dinnerparty bjuder på ett överflöd av skratt, spänning och överraskningar från början till slut. Ska du fira något särskilt eller behöver du bara en kväll full av magi, fest och färger? Välkommen till Wallmans Dinnerparty!

Du är inte bara publik – du är en del av upplevelsen
Du och ditt företag avnjuter en läcker 4-rättersmeny, men se upp så du inte får en artist i soppan! Runt omkring dig och från alla håll och kanter av cirkussalen kan du njuta av rena fyrverkeriet till show. Här är du inte bara publik – på Wallmans sitter du mitt i upplevelsen och helt plötsligt är du själv en del av showen.

Vi har sett till att det är flera pauser under loppet av kvällen då ni kan njuta ostört av maten, de kalla dryckerna och varandras sällskap. Men riktigt säkra kan ni dock aldrig vara ...! Innan ni vet ordet av kan det nämligen komma förbi en trollkonstnär!

Crazy humor i särklass
Vi har lyssnat på våra gäster och därför skruvar vi nu upp humorfaktorn rejält, även när det gäller den riktigt galna varianten. Se fram mot att njuta av den helt unika artisten Abigail Collins, som även har uppträtt på bland annat West End och National Theatre i London, och som hyllas av alla de största brittiska medierna. Hon har en personlighet som fyller hela rummet och som rollkaraktären Peggy Sued har hon fått skrattmusklerna att värka hos flera tusentals åskådare.

Bli firad som aldrig förr
En älskad höjdpunkt på Wallmans är kvällens hyllningsnummer där vi ger de gäster som firar något speciellt lite extra uppmärksamhet och spotlight. Som den helgalna och älskansvärda rollkaraktären Peggy Sued ger Abigail Collins järnet när hon tillsammans med sina muntra saxofonister överväldigar hedersgästerna med charm, champagne och otyglad humor.

Do you wanna rock?
Temperaturen stiger flera grader i salen när en fantastisk amerikansk-kanadensisk cirkusduo imponerar stort från två svajande ”sway poles” under cirkuskupolen. Det är ett prisbelönt nummer med en intensiv spänning som får hela salen att hålla andan.

Vi tar dig med på en fartfylld och sensationell resa med artister på liveinstrument och några av branschens mest lovande sångare och dansare! Slå dig lös och ge järnet när vi skruvar upp volymen hela vägen i ett funky Bruno Mars-medley och till Eurythmics största hits.

Tiden går snabbt i sällskap av stadens bästa underhållare, men vi avslutar med ett succénummer som får taket att lyfta! Nu är det dags att stampa takten och hänga med i firandet när den samlade artistgruppen ger järnet i sång, dans och artisteri till de explosiva tonerna från tidernas främsta rocklegender: Queen! We will rock you!

Välkommen till stadens största dinnerparty i Wallmans Cirkusbygningen!

CARNIVAL är en internationell show* som hålls på engelska och därför kan avnjutas av alla.

Läs mer om showen, programmet och menyerna hos Wallmans.

*Wallmans reserverar sig för att artisterna kan skadas eller insjukna, så att showens program och innehåll måste ändras.

Försäljningsvillkor:

Erbjudandet avser ett begränsat antal rum och priset anges alltid per natt. Priset kan variera från dag till dag.

Så beställer du Wallmans dinnershow med övernattning

Det här paketet kan inte beställas på nätet. Ring till oss på tel. 3312 8000 eller skicka e-post till imperialhotel@arp-hansen.dk.


Det här paketet består av hotellvistelse och externa tjänster som hotellet förmedlar. Wallmans A/S
 är ansvarig avtalspart för uppfyllandet av den/de bokade externa tjänsterna. Alla frågor som gäller genomförandet av den externa delen av bokningen ska därför tas upp och lösas direkt med Wallmans A/S.