Mat och dryck

Frukostrestaurang

Vi satsar på kvalitet, och vill gärna ge våra gäster en bra start på dagen. Därför erbjuder vi en härlig frukostbuffé med fokus på kva litet, ekologi, hälsa – och sist men inte minst: smaken. Det finns mycket att välja på, bland annat bröd, ost, olika pålägg, frukt och grönt, yoghurt, ägg, frukostprodukter samt olika sorters juicer och självklart kaffe och te. Flera av dem är nyckelhålsmärkta. För dig som vill ha en mer traditionell frukost erbjuder vi naturligtvis också härligt knaperstekt bacon, äggröra samt klassiska danska wienerbröd.

Om du har en allergi ber vi dig att du talar om detta redan vid bokningen av din vistelse, så att vår restaurang på bästa möjliga sätt kan tillmötesgå eventuella matönskemål.

Frukost serveras dagligen kl. 06.30–10.30 veckans alla dagar i hotellets frukostrestaurang Trianglen som ligger på hotellets bottenvåning.   

 

Frukost att ta med

Om du är morgonpigg och ska ut tidigt erbjuder vi frukost att ta med. Frukost att ta med ska beställas i hotellets reception senast kl. 12.00 dagen innan. 

 

Ristorante L’Appetito

Ristorante L’Appetito är hotellets restaurang som bjuder på italienska matupplevelser. Hos L’Appetito får du garanterat en oförglömlig smakupplevelse, betjäning i särklass och professionell matuppläggning med rena linjer.

Restaurangens menyer innehåller italienska specialiteter i särklass. De vällagade rätterna tillreds med utgångspunkt i det traditionella italienska köket samt säsongens bästa råvaror, och serveras dessutom med italienska kvalitetsviner.