Bo på ett elegant 4-stjärnigt hotell i centrala Köpenhamn

Se Köpenhamn från den allra bästa sidan – välj hotell med omsorg så du får den allra bästa upplevelsen i Danmarks härliga huvudstad. Välj till exempel att bo på det eleganta 4-stjärniga Imperial Hotel i centrala Köpenhamn. Det ger dig ett av de absolut bästa lägena i Köpenhamn plus god service och ljusa härliga rum. Imperial Hotel ligger några få minuters promenadväg från Rådhuspladsen i Köpenhamn, Tivoli och Strøget, och är ett bra val oberoende av om du reser ensam, tillsammans med någon annan eller med barnen. Beställ din hotellvistelse direkt här på sidan.

Njut av 4-stjärnig lyx på Imperial Hotel

Imperial Hotel är ett härligt 4-stjärnigt hotell med allt som därtill hör vad gäller service. Vår kompetenta personal står redo att hjälpa dig med eventuella frågor och tips om vad du bör och kan göra i Köpenhamn, och vi har självklart roomservice att erbjuda. Hotellet har har lagt stor vikt på dansk konst och design, och därför är också rummen inredda i typiskt skandinavisk stil med strama linjer och dämpade färger, och ger ett härligt vackert intryck. Hotellet har också en gästvänlig lobby med en mysig gillestuga där man kan slappna av med dagens tidningar och tidskrifter. Dessutom finns självklart gratis internet på hela hotellet – både i lobbyn och i alla rum.

Boka din minisemester på Imperial Hotel

Det behöver inte kosta en förmögenhet att övernatta på ett lyxigt fyrstjärnigt hotell i centrala Köpenhamn. Utnyttja vårt eftertraktade minisemesterpaket och bo upp till fyra personer på rummet (två vuxna och två barn) för  . Boka direkt här på sidan eller kontakta oss på tel. +45 3312 8000 eller via e-post: imperialhotel@arp-hansen.dk om du vill ha mer information.

Få upp till 10 % rabat som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner