Övernatta i Köpenhamn i klassisk dansk design

Imperial Hotel erbjuder övernattning i klassisk dansk design.

Gillar du modern design och uppskattar hotellrum som utstrålar kvalitet och modern formgivning, då är Imperial Hotel vid Vesterport Station den perfekta basen för dina övernattningar i Köpenhamn. Så fort du kliver in i hotelllobbyn känner du 50-talsatmosfären, det historiska raffinemanget och den stämningsfulla miljön. När traditionell inramning möter modern design skapar det en helt unik atmosfär – och det är just precis vad du får hos Imperial Hotel.

Konferens och övernattning i centrum

Förutom de 304 nyrenoverade och bekväma hotellrummen har vi också sex konferenslokaler av olika storlek. De har alla ett härligt naturligt ljusinsläpp, air cooling toppmodern utrustning. Tack vare sitt centrala läge och goda service är Imperial Hotel en utmärkt övernattningsplats för både affärsresenären och turisten.

Imperial-biografen, Vesterbro och Frederiksberg finns alldeles runt hörnet

Alldeles runt hörnet på hotellet hittar du Nordens största biograf. Här äger ofta smygpremiärerna rum på de allra senaste filmerna där man har chans att träffa Danmarks kändisar och få en titt på filmvärldens glamorösa ögonblick på den röda mattan. Om du gärna vill uppleva några av de mysigaste kvarteren i Köpenhamn så har du både Frederiksberg och Vesterbro bara ett stenkast från hotellet. Båda stadsdelarna erbjuder såväl härliga shoppingmöjligheter och restauranger som sevärdheter – och mycket mer. Här kan du också umgås med Köpenhamnsborna och kika på vilka favoritställen lokalborna har. Gläd dig åt några sköna dagar i Köpenhamn och boka din övernattning på Imperial Hotel idag.