Pin it

Vill du bo på hotell i Köpenhamn?

Arp-Hansen Hotel Group är Köpenhamns största hotellkoncern med 11 hotell i centrala Köpenhamn och ett hotell i Gentofte, ca åtta km norr om centrum i en fridfull och naturskön miljö. Njut av en härlig hotellvistelse på ett av Arp-Hansens trevliga hoteller så har du garanterat en bra utgångspunkt för ditt Köpenhamnsbesök. Välj till exempel det 4-stjärniga Imperial Hotel i Köpenhamn absoluta centrum.

Imperial Hotel – ett centralt hotell i Köpenhamn

Imperial Hotel är ett härligt 4-stjärnigt hotell som ligger i centrala Köpenhamn. Det tar bara några få minuter att promenera till Tivoli, Rådhuspladsen eller Strøget, och du hittar mängder av restauranger, caféer och butiker i området. Hotellet byggdes i slutet av 1950-talet, men har renoverats löpande, senast det skedde var 2007 då alla rum moderniserades totalt. Imperial Hotel har en ljus och lyxig inredning med fokus på konst och design, och här försäkras du om en härlig hotellvistelse med god och kompetent service och allt du kan tänkas behöva. Och viktigast av allt: du befinner dig på gångavstånd från de mest populära sevärdheterna i Köpenhamn.

Beställ din hotellvistelse på Imperial Hotel

Du kan snabbt och enkelt boka din vistelse på Imperial Hotel här på sidan. På Imperial Hotel kan du hitta en hotellvistelse som passar dig – oberoende av om du reser ensam, med en partner eller hela familjen kan vi hitta ett rum som passar dina/era behov. Vi har dessutom ett specialerbjudande till dig som bokar två eller flera övernattningar på Imperial Hotel – här finns nämligen rabatter att utnyttja! Bokar du tre eller flera övernattningar får du 20 % rabatt på din hotellvistelse. Boka enkelt och bekvämt här på sidan redan och gläd dig åt att få uppleva det sköna Köpenhamn.