Pin it

Nyår i Köpenhamn

Ring in det nya året på Imperial Hotel. Här får du fantastiska möjligheter att njuta av en härlig middag med allt som hör till en italiensk nyårsmeny på Ristorante L'Appetito.

Efter middagen kan ni njuta av det stora festfyrverkeriet på Rådhusplatsen i Köpenhamns centrum, 200 meter från hotellet, innan ni går till sängs i ett av våra härliga rum.

Sov länge, njut av vår nyårsbrunch och behåll rummet till kl. 14.00.

Pris per person i delat dubbelrum från DKK 1815,- 
Pris per enkeltrum från DKK 2575,- 

Erbjudandet omfattar:

  • Overnatning
  • 4-rätters italiensk nyårsmeny (exkl. drycker)
  • Nyårsbrunch
  • Sen utcheckning kl. 14.00
Ring tel: + 45 3312 8000 för ytterligare information.

Försäljningsvillkor:

Erbjudandet avser ett begränsat antal rum och priset anges alltid per natt. Priset kan variera från dag till dag. Fullt pris måste betalas på förhand och kan inte ändras eller återbetalas. Du kan inte ändra din reservation efter att den har bekräftats. Vistelsen måste betalas på förhand och kan inte ändras eller återbetalas. Rabatten gäller endast övernattningen. Den kan int kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Fullt pris måste betalas på förhand och kan inte återbetalas. Du kan inte ändra din reservation efter att den har bekräftats. Erbjudandet gäller ett begränsat antal rum och utvalda datum. Erbjudandet gäller ett begränsat antal rum.