Pin it

Möte och konferens på Imperial Hotel

På Imperial Hotel gör vi det enkelt för dig att anordna möten och konferenser i Köpenhamn. Både vad gäller läge, faciliteter och atmosfär.  Med en internationell prägel i bästa Mad Men-anda och ett av stadens mest centrala lägen precis vid Vesterport Station har vi allt du kan förvänta dig av ett modernt konferenshotell.

Vi erbjuder flera välutrustade konferenslokaler i olika storlekar – samtliga med massor av dagsljus, luftkonditionering och modern AV-utrustning. Med plats för upp till 200 personer.  Vårt proffsiga team är redo att hjälpa dig både med mötespaket och skräddarsydda lösningar, och vi har även en härlig restaurang där ni kan skämma bort smaklökarna med italienska rätter.  

Kort sagt: Du planerar vad mötet ska innehålla, vi tar hand om resten! 

Kapacitetsöversikt

Få överblick över de många mötesmöjligheterna på Imperial Hotel.

Mer centralt än så kommer du inte

Vi vet att tillgänglighet är a och o vid planeringen av möten och event.  Med vår centrala belägenhet i Köpenhamn hittar du både Vesterport Station, Tivoli, Strøget, Rådhuspladsen og Hovedbanegården runt hörnet.    

Många års erfarenhet

På Imperial Hotel har vi många års erfarenhet av mötesplanering och är ett starkt team av mötesexperter som är redo att göra ditt event till något utöver det vanliga.

Vi får dig att känna dig speciell och är med dig från början till slut – du är med andra ord i trygga händer.

Godsaker från det italienska köket

Gör mötesupplevelsen till extra unik med inspirerande matupplevelser på Ristorante L'Appetito, vår populära restaurang som stillar hunger och törst med italienska delikatesser. Perfekt för lunchpausen eller middagen för att runda av en effektiv mötesdag. 

Vi hjälper till med det tekniska

Tillhör du dem som inte gillar det där tekniska? Bara lugn. Vi har alltid en medarbetare som står redo att hjälpa till med AV-utrustningen för ditt möte.  


Behöver du hjälp?

Behöver du inspiration till ditt nästa möte, vill du veta mer om våra färdiga mötespaket eller ska vi skräddarsy ett möte som passar just era behov? Vårt bokningsteam står redo att hjälpa till!

Kontakta oss redan idag:

Tel. +45 3312 8000

E-post: konferenceimperial@arp-hansen.dk