Pin it

Försäljningsvillkor

Beställning
När du gör en bokning via vår webbplats ber vi dig att garantera bokningen med ett kreditkort. Du kan se avboknings- och betalningsvillkoren för det aktuella erbjudandet vid beställningen, och de framgår också av bekräftelsen som du sedan får via e-post.

Avbokning
på nätet måste ske via vår webbplats. Om du försöker avboka senare än villkoren tillåter kommer du att informeras om detta. Det angivna kreditkortsnumret kommer att debiteras enligt avbokningsvillkoren för det aktuella erbjudandet.

Vi skickar en bekräftelse på avbokningen till den angivna e-postadressen. Bekräftelsen är ditt kvitto på att rummet har avbokats.

Direkt till hotellet
Du kan också välja att avbeställa en bokning via telefon eller e-post direkt till hotellet. Vi utgår alltid från de avtalade priserna, som baseras på uppgifterna du angav under bokningen, såvida inga förändringar har skett sedan dess.

Ändring av en bokning
Om ankomst- eller avresedag, antal personer eller liknande ändras förbehåller sig hotellet rätten att ändra de avtalade priserna. Rummet står till ditt förfogande från kl. 15.00 på ankomstdagen och fram till kl. 12.00 på avresedagen. Om avresetiden överskrids förbehåller sig hotellet rätten att debitera dig rumspriset enligt gällande listpris. Hotellet tar gärna emot önskemål om vilka faciliteter rummet ska erbjuda, men de kan inte bekräftas förrän vid incheckningen.

Om incheckning inte sker på ankomstdatumet förfaller din rätt att använda rummet under de resterande nätter du bokat. Om du vill använda dig av bokningen efter det ursprungliga ankomstdatumet är det ditt eget ansvar att kontakta hotellet senast på dagen för det ursprungliga datumet för incheckning. Detta skall ske skriftligt (via e-post) och gäller alla reservationstyper.

Alla priser är totalpriser inklusive moms, service och miljötillägg.

Observera: Vissa erbjudanden kan inte avbeställas eller ändras när bokningen har bekräftats.

Villkor för ändring av Dagens lägsta pris
Endast bokningar gjorda på en webbplats som tillhör Arp-Hansen Hotel Group kan ändras, och bokningen kan inte flyttas till ett annat hotell. Byte av hotell betraktas som en avbokning och en därpå följande ny bokning. Ändringsavgiften tas ut per bokning. Ändring kan endast göras genom att kontakta hotellet direkt eller via Arp-Hansen Hotel Groups gemensamma bokning på telefon +45 8030 3045 eller via e-post till book@arp-hansen.dk. Vi reserverar oss för eventuella prisökningar. Du måste ändra din bokning senast kl. 12 på ankomstdagen, i annat fall hanteras ändringen som en avbokning och en ny bokning.

Grupper
Priserna på webbplatsen gäller för individuella bokningar. Bokning av 10 rum eller mer för samma tidsperiod uppfattas som en gruppbokning av hotellet. Det innebär att priserna och de allmänna villkoren för bl.a. avbeställning och betalning ändras. Hotellet kommer att skicka ett gruppavtal, som kunden måste skriva under innan bokningarna bekräftas.

Kortavgift
Notera att när du betalar med vissa kreditkort, kan det innebära kreditkortsavgifter.

Klagomålsmöjligheter
Det är viktigt för oss att du är nöjd. Kontakta alltid hotellets reception, som kan hjälpa dig att klara upp eventuella missförstånd. Om det inte går att hitta en lösning kan du kontakta klagomålsinstansen för hotell, restaurang och turism via www.hrt-ankenaevn.dk eller via www.ec.europa.eu/odr.