Pin it

Välkommen till Imperial Hotel – diskret lyx mitt i Köpenhamn!

När du ankommer till Imperial Hotel har vi garanterad incheckning från kl. 15.00, men om rummet är färdigt vid ankomst går det naturligtvis att checka in tidigare. Om rummet däremot inte är färdigt vid din ankomst kan du förvara ditt bagage hos oss gratis tills rummet är tillgängligt.

Utcheckning från rummet ska ske senast kl. 12.00, men om du har behov av sen utcheckning kan du kontakta vår reception vid ankomst eller under vistelsen, så gör vi vårt bästa för att tillmötesgå din förfrågan. Precis som vid incheckningen har du också möjlighet att förvara ditt bagage vid utcheckningen.

Har du bråttom och kan betala med kreditkort, eller om din vistelse redan är betald, kan du använda våra populära automater för expressutcheckning och slippa köa. Du hittar våra expressautomater i lobbyn, precis bredvid huvudingången. Kvittot för betalningen av din vistelse skickas via e-post senare samma dag.

Allergi och komfort

Alla våra täcken och kuddar är allergivänliga och innehåller inte dun. Dessutom erbjuder vi upp till tre olika sorters kuddar samt sängbottnar för de gäster som önskar det. Alla våra allergirum har trägolv, och det tvättmedel som används för vårt sänglinne är märkt med Nordens miljömärkning ”Svanen”, som ställer striktare krav på ämnen som är problematiska när det gäller hälsa/allergi än vad lagstiftningen gör.

Frukost

Frukost serveras kl. 06:30–10:30 veckans alla dagar i hotellets frukostrestaurang Trianglen som ligger på hotellets bottenvåning. Vår härliga frukostbuffé erbjuder ett stort urval av bröd, ost, pålägg, frukt och grönt, yoghurt, ägg, frukostprodukter samt olika sorters juicer och självklart kaffe och te. Flera av dem är nyckelhålsmärkta.

Om du är morgonpigg och ska ut tidigt erbjuder vi frukost att ta med. Frukost att ta med ska beställas i hotellets reception senast kl. 12.00 dagen innan.

Om du har en allergi ber vi dig att du talar om detta redan vid bokningen av din vistelse, så att vår restaurang på bästa möjliga sätt kan tillmötesgå eventuella matönskemål.

Parkering

Imperial Hotel har ingen privat gästparkering, men hotellets gäster kan använda EuroParks parkeringsdäck som ligger i samma byggnad som hotellet och som har direkt ingång till hotellet.

Infarten till parkeringsdäcket ligger på Nyropsgade nr 47.

Parkeringen kostar 400 kr per dygn, men om du är gäst på hotellet kan du köpa en parkeringsbiljett för 250 kr per dygn/24 timmar. När du kör in i parkeringshuset tar du en biljett som du sedan byter i hotellets reception.