Pin it

Wallmans – en kväll fylld med upplevelser

Fantastisk underhållning, 4-rättersmeny och nattklubb
– under samma tak!

 


Vill du ha en utekväll i Köpenhamn? Då är Cirkusbygningen det perfekta valet. Wallmans levererar en makalös show, en härlig middag, fin stämning och en fest som varar ända fram på småtimmarna. Efter en härlig kväll med allt du kan önska dig är det kanske dags att övernatta på Imperial Hotel?

Pris per person i delat dubbelrum
Vardagar: från DKK från DKK 1255,- Weekends: från DKK 1410,-
Det finns också möjlighet att till extra kostnad beställa enkelrum.

Erbjudandet omfattar:

Övernattning

Mousserande vin på rummet vid ankomsten

Spektakulär show

4-rätters middag

Frukostbuffé

Försäljningsvillkor:

Erbjudandet avser ett begränsat antal rum och priset anges alltid per natt. Priset kan variera från dag till dag.

Under middagen i den eleganta cirkussalen får ni mer än en upplevelse

Förbered dig på en fantastisk resa i Wallmans Cirkusbygningen tillsammans med familj, vänner eller kollegor. Här kombineras en utsökt 4-rättersmiddag med storslagen underhållning i magisk miljö, och vi kan lova dig en perfekt totalupplevelse, som börjar redan vid ingången.

Music Box är en show som tar dig med på en resa genom ett universum fyllt med makalös musik, fantastiska uppträdanden och imponerande akrobatik. Luta dig tillbaka och låt oss ta andan ur dig med en otrolig scenshow, glittrande scenkostymer och musik från några av vår tids största legender, bl.a. Elton John och U2. Du kan också njuta av ett charmigt pojkbands-potpurri som får alla hjärtan att smälta.

Njut av middagen, samtidigt som ett pärlband med shownummer levereras. Det är paus mellan numren, så att ni hinner småprata med varandra och njuta av maten.

Music Box är en internationell show*, som hålls på engelska och kan uppskattas av alla. Du kommer också nära artisterna, eftersom de serverar vid borden och underhåller på scenen och från alla hörn i cirkussalen. Showen kulminerar i en hejdundrande rock-final, som får dansgolvet att explodera! Så startar stadens bästa fest på Köpenhamns största nattklubb!

Kom till Wallmans och följ med på en storslagen musikalisk och visuell resa, som är en verklig sinnesfröjd!

Showen har föreställningar torsdag – lördag mellan 21 augusti 2015 och juni 2016.

Få mer information om showen på Wallmans hemsida

*Wallmans reserverar sig för att artisterna kan skadas eller insjukna, så att showens program och innehåll måste ändras.

Säsong:

21.08.2015 till 18.06.2016

Föreställningsdagar:

Torsdag till lördag

Klockslag:

Vardagar: 17:30–22:30
Helger: 17:30–22:30

Så beställer du Wallmans dinnershow med övernattning

Det här paketet kan inte beställas på nätet. Ring till oss på tel. 3312 8000 eller skicka e-post till imperialhotel@arp-hansen.dk.