DANSK / NORSK
Pin it

Lyxhotell Imperial

Läckert lyxhotell i Köpenhamn

Med Arp-Hansen Hotel Group kan du bo mitt i Köpenhamn på ett 4-stjärnigt lyxhotell och få uppleva service och komfort utöver det vanliga. Imperial Hotel är ett elegant och lyxigt hotell som ligger några få minuters promenadvåg från Rådhuspladsen, Tivoli och Strøget, så att du verkligen finns där allt sker. Hotellet har dessutom en härlig restaurang, Brasserie Imperial, med allt som ett spännande och internationellt kök har att erbjuda. Läs mer om Imperial Hotel här på sidan och boka rum online.

Lyxhotell med fokus på design

Modern arkitektur och klassisk dansk design kännetecknar lyxhotellet Imperial Hotel. Hotellet byggdes under 1950-talet med helrenoverades senast 2007 och har nu en läcker och modern framtoning med en gästvänlig lobby med konst på väggarna. I lobbyn finns också en mysig gillestuga där man kan slappna av med en tidning eller tidskrift. Rummen på Imperial Hotel är präglade av den typiska skandinaviska designen med rena och strama linjer, och dessutom finns luftkonditionering och gratis internet på alla rum. Sjätte våningen är en speciell designervåning – nämligen 'Børge Mogensen–våningen' – som är en hyllning till den populäre danske möbeldesignern. Rummen på den här våningen är inredda med originalmöbler av Børge Mogensen.

Spara upp till 25 % på din vistelse på Imperial Hotel

Det går enkelt och snabbt att boka rum på Imperial Hotel online. Allt du behöver göra är att leta fram de dagar du vill övernatta på hotellet i onlinekalendern och sedan ange vilken typ av rum du vill ha. Om du bokar två nätter kan du få 20 % rabatt på övernattningarna, och bokar du 3 eller flera nätter kan du få 25 % rabatt. Boka online redan i dag, eller kontakta oss på tel. +45 3312 8000 eller imperialhotel@arp-hansen.dk om du vill ha mer information.