DANSK / NORSK
Pin it

Imperial Hotel – ett av Köpenhamns mest eleganta och centrala hotell  • Modernt 4-stjärnigt hotell i Köpenhamn
  • Centralt läge i Köpenhamn
  • Sex moderna möteslokaler
  • Autentisk italiensk restaurang
  • Prisgaranti
  • Gratis WiFi


Imperial Hotel Köpenhamn

Imperial Hotel är ett av Köpenhamns mest centralt belägna hotell och samtidigt ett av de elegantaste. Imperial Hotel är ett 4-stjärnigt hotell med eleganta ljusa rum med fokus på skandinavisk design. Stilen är enkel och elegant, och hotellet har också en gästvänlig lobby med en mysig gillestuga där man kan slappna av med dagens tidningar och tidskrifter.

Imperial Hotel – ett av Köpenhamns mest centrala hotell

Imperial Hotel ligger otroligt centralt i Köpenhamn. Hotellet ligger några få minuters promenadväg från Rådhuspladsen i Köpenhamns, Strøget, Tivoli och det spännande kvarteret Vesterbro. Vesterbro är ett av Köpenhamns gamla arbetarkvarter som fräschats upp och numera är ett trendigt och attraktivt område. På Vesterbro finns mängder av spännande caféer, restauranger och butiker, dessutom finns stora möjligheter till en rolig kväll på stan. I närområdet runt Rådhuspladsen finns också massor av caféer och restauranger – och självklart mängder av underhållning att välja på. Ta en tur till den gamla nöjesparken Tivoli eller titta på en film på Imperial-biografen som har en av Skandinaviens största biodukar. Imperial Hotel i Köpenhamn är den perfekta utgångspunkten för att uppleva den vackra och dynamiska huvudstaden.

Boka din vistelse på Imperial Hotel i Köpenhamn

Imperial Hotel är ett utmärkt val om du vill bo på hotell i centrala Köpenhamn. Oberoende av om du reser privat eller i arbetet, om du reser ensam, med en partner och/eller med barn kan du få en hotellvistelse som passar perfekt dina behov på Imperial Hotel. Boka direkt här på sidan eller kontakta oss på telefon +45 3312 8000 eller via e-post: imperialhotel@arp-hansen.dk om du vill ha mer information.