Pin it

Välkommen till Imperial – tradition och förnyelse i skön harmoni

Modernt 4-stjärnigt hotell 

Att Imperial Hotel är något helt annat, mer smakfullt och modernt än andra fyrstjärniga hotell i centrala Köpenhamn råder det inga tvivel om. Den intensiva, internationella miljön har nämligen i mer än ett halvsekel haft förmåga att locka till sig både danska och utländska gäster med passionerat intresse för god mat och dryck.

Centralt läge i Köpenhamn 

Imperial Hotel är den perfekta utgångspunkten både för hårt arbetande affärsresenärer och turister på jakt efter sightseeing. Med Tivoli, Strøget, Rådhuspladsen och Köpenhamns Centralstation på promenadavstånd tar du dig lätt dit du vill. Är man sugen på en löptur längs Søerne är det verkligen lätt ordnat eftersom de ligger alldeles bakom hotellet.

Sex moderna möteslokaler 

Om du planerar ett möte eller en konferens så kan du lugnt låta oss stå till tjänst med perfekt miljö och mycket kompetent personal i någon av våra sex konferenslokaler med olika storlekar.

Autentisk italiensk restaurang 

Vår nyrenoverade restaurang, Ristorante L’Apettito, erbjuder våra gäster autentiska italienska läckerheter tillagade av högkvalitativa säsongsbetonade råvaror under skicklig vägledning av vår kökschef och hans italienska team.

Vi ser fram emot ditt besök!

Prisgaranti